I regi Oslo Sjøgrens gr. i Norske Revmatikerforbund - NRF

Da er jeg endlig i gang!

 

Om ikke lenge er det første innlegget klart om meg og min opplevelse med Sjøgrens Syndrom som alt for mange ikke kjenner til. En usynelig sykdom som bare de som er rammet kan se og føle. På utsiden ser vi nokså friske ut, men plagene kan være så tøffe når det gjelder å mestre de enkleste ting. Dagen i dag er heller ikke lik gårsdagen.

 

Fra 1. juli 2014 kommer jeg med innlegg i regi av Oslo Sjøgrens Gruppe og NRF som omhandler hverdagen med kronisk bindevevssykdom. Det er fra mitt eget liv og min historikk med Sjøgrens, siden det er så få som ikke er utredet,  men er rammet av denne eller tilsvarende symptomer.  Denne bloggen skal rettes mot unge sjøgrenere, de som er nylig diagnosert og de som lurer på om de har Sjøgrens eller forskjellige typer av bindevevssykdommer. Unge i dag søker først og fremst på nett før de oppsøker legehjelp- og da vet jo de aller fleste med diagnosen at det kan ta sin tid! Jeg skal bevist legge inn symptomer- og følelser som søkeord i teksten slik at denne bloggen vil komme opp når vi søker på nett. Dette skal bli en blogg der alle kan lese om hverdagsproblematikk ved sykdommen, og hva som kan få en på riktig vei for å lykkes denne dagen og neste! Jeg vil også få hjelp av leger, og intervjue flere med tiden for å få med så mange dagsopplevelser med positive opplevelser med sykdommen! 

Denne boggen vil også være direkte linket mot NRFs hjemmesider.


Jeg mener at det er alt for mange negative holdninger rundt kronisk sykdom generelt, og vi skader oss selv mer med egen negativitet enn å fokusere på det som faktisk går bra i hverdagen. Nå vil jeg bruke min egen erfaring og gi til andre. Med god støtte og forståelse kan vi oppnå det vi vil. Det å jobbe bevist mot et oppnårlig mål uansett hva det skal være er en selvføge, vi må bare ta tiden til hjelp med de rette verktøyene


Jeg selv er en ung Sjøgrener og har alt levd med Mr. Sjøgren lenge nok til å si at "han er en utfordring, men han får meg ikke ned i dag"- det er alt for mye i livet jeg enda vil, som jeg ikke har opplevd eller har fått gjort. Jeg har mål og lyster, og dette syndromet skal ikke hindre meg til å nå nye høyder.

 

Jeg er en drømmer, en tenker og en observatør av det rundt meg - nå skal jeg endelig samle alle erfaringer og tanker i tekst og bilder, og dele med de som ønsker å følge meg!

 

Det vil også være innlegg om kommende "eventer", aktiviteter som pågår  slik at vi når flere mennesker der ut som vil ha informasjon og ønser å møte oss som jobber for våres organisasjon.

 

Sees 1.juli!!

 

Hilsen Sue!

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen