Et livstegn fra hun som skriver om Mr. Sjøgren!

Hei,

Jeg lever og alt er bare bra med meg. Har tenkt så mange ganger at jeg må sette meg ned å skrive - selv om det blir noen setninger om dagens action. Men har vært helt blank. Jeg har en hel liste om temaer som er klare for å komme ut. Til og med Ida, som jeg skrev om tidlig i november har noe på gang for meg, men tiden flyr, mye som skjer og prioriteringer som må fokusere på.

Det er to store begivenheter som har skjedd. Vi har flyttet fra det store huset som krevde sitt og inn i noe enklere i Oslo. Vi pakket ned hele huset i slutten av november på den lille fritiden vi hadde, og flyttet 30. november. Så dette er veldig nytt. Jeg vil komme tilbake med hele historien senere, om hvorfor vi flyttet fra landet.

Den andre begivenheten er at jeg har til nå vært ganske symptom fri lenge. Det er to mulige grunner til dette. Den ene som jeg tror mest på er at jeg har trent nå jevnligere på ballettskolen mellom 2-3 ganger i uken, spist lite og ofte, drukket mye vann og sovet godt. Den andre er at i vår familie holder på til vi sier oss selv ferdig og stuper ned for telling. slik som en gjør ved flytting og store begivenheter. 

Jeg har tre store begivenheter i desember som jeg bare fryder meg over:

1. Flytte - All done :-)

2. Forestilling med Demi danseskole i Oslo nå til helgen,

3. Forestilling med Ballettskolen i ski.

Dette avsluttes den 15. desember og da kan jeg slappe av. Så jeg tror ikke min nedtelling har startet helt enda, selv om jeg føler meg nokså muggen og hengslete her og der for øyeblikket.

Jeg er positiv for at alt dette er for det bedre, og fordi det er gøy. Jeg er med folk jeg digger og har mer tid hver dag til det jeg ønsker. Det kan jeg ikke glemme eller sutre over.

 

Dette var kort fortalt om det som har skjedd. Alt er bra, julen er her og da skal vi alle sørge for å gjøre det som teller, for at kroppen henger med hodet. Ikke mer.

Ha en nydelig helg, så er jeg tilbake når jeg har nett i hus med detaljer om november, desember, flytting og trening!

 

S